Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВКовид 19 ще е основния играч

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВКовид 19 ще е основния играч
Коментари Харесай

Валери Найденов: Ако политиката е мръсна работа, то изборите са банята. Само че тези избори ще са кална баня

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Ковид 19 ще е главния състезател на идните избори, защото той доста съществено ще накърни представителността на изборите. Не мога да схвана за какво се избра най-ранната допустима дата. Очевидно е, че колкото по-късно се проведат изборите, толкова  по-добре, тъй като ще са имунизирани повече хора, ще е по-топло, болестта ще намалее доста.

Това разяснява в ефира на бТВ журналистът Валери Найденов. 

Представете си, че през април отидат едвам 20% от гласоподавателите до урните. Сега се надяваме, че всички тези неща, които видяхме предходната година, да се изчистят и да се регитимира новата власт. Всички тези записи, фотоси, кавги имат потребност от изчистване. А всички знаят, че изборите работят като баня за политиците. Само че тези избори ще са кална баня. Струва ми се, че има някакъв план да се избере тъкмо тази дата. Вероятно с цел да може след половин година да има нови избори. Защото всички анкети сега предвиждат, че резултатите ще са като от предишните избори, уточни той.

Новото на тези избори ще е партията на Слави Трифонов. Всички останали сякаш нови обединения в действителност са рециклирани политици и съгласно социолозите възможностите им са ниски. Новото, партията на Слави, съгласно социолозите ще бъда трета. За мен тя е скъпа, тъй като е освен нова, само че направи референдум и чакам да видя програмата им, уточни той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР